Algemene info

Wat maakt villapark Coral Estate zo bijzonder?

Op Coral Estate verblijft u op een unieke en veilige plek waar u zich al snel thuis zult voelen. Met een verblijf in een villa op Coral Estate kiest u voor rust, ruimte en veiligheid en optimale voorzieningen.

Ruim aanbod aan luxe accommodaties
U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan luxe, vrijstaande villa’s met zeezicht en privé-zwembad. Ook de appartementen (Lanais) en studio’s of de luxe hotelkamers bij Coral Estate Centre zijn van alle gemakken voorzien.

Prachtige omgeving & tropisch klimaat
Coral Estate is een ideale uitvalsbasis om het mooiste deel van het eiland te ontdekken. Natuurlijke stranden en baaien liggen in de directe omgeving, Curaçao is door haar tropische klimaat het gehele jaar door een ideale bestemming. Dagelijks gaan er diverse vluchten van en naar Curaçao.

Veiligheid
Door de natuurlijke grenzen heeft het resort een veilige ligging, en door slechts één toegangsweg wordt dit nog eens versterkt. Bovendien is er 24-uurs controle en bewaking. Bekijk hier de locatie / plattegrond.

Autohuur
De beste manier om het eiland te verkennen is per huurauto. Een auto kunt u huren via Coral Estate Rentals. De receptie kan helpen bij het boeken van eilandtours en andere activiteiten